به دنبال تعرفه عایق سازی ساختمان هستید؟ با خدمات عایق کاری اسپارد هزینه عایق سازی ساختمان را پیش از ثبت سفارش به صورت رایگان از متخصص عایق کاری دریافت کنید.
تعرفه عایق سازی ساختمان
با استفاده از روش های عایق سازی ساختمان، می توانید از اتلاف منابع انرژی جلوگیری کرده و باعث بهبود عملکرد سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان شوید. علاوه بر این عایق کاری با محافظت از ساختمان در مقابل آسیب های مختلف طول عمر آن را نیز افزایش می دهد. تعرفه خدمات عایق کاری ساختمان برای خدمات مختلف و انواع روش های عایق کاری متفاوت می باشد، در نتیجه نمی توان رقم یکسانی را برای هر خدمت در نظر گرفت.
قیمت هر یک از انواع خدمات عایق کاری چقدر است؟ هزینه عایق کاری رطوبتی بیشتر است یا عایق کاری صوتی؟هزینه عایق کاری دیوار در اسپارد چقدر است؟ برای رسیدن به پاسخ این سوالات و دریافت قیمت عایق کاری کف، دیوار و سایر بخش های ساختمان می توانید از قسمت ثبت سفارش، با متخصصین اسپارد در ارتباط باشید و هزینه نهایی خدمات را از آنان دریافت کنید.
چه عواملی هزینه عایق کاری ساختمان را تغییر می دهند؟
برای عایق کاری انواع ساختمان ها با استفاده از روش های متنوع نمی توان قیمت دقیقی ذکر کرد اما با بررسی عوامل مهم و تاثیر گذار بر قیمت عایق کاری مانند نوع عایق و مساحت عایق کاری می توان هزینه نهایی آن را تا حدودی حدس زد. همین طور می توانید محدوده قیمتی این خدمات را نیز در اسپارد مشاهده کنید. شما نیز در خصوص هزینه عایق کاری ساختمان کنجکاو هستید؟ پس در ادامه توضیحات همراه ما باشید.
نوع عایق ساختمان، مهم ترین عامل تاثیر گذار بر هزینه عایق کاری
عایق های ساختمانی انواع مختلفی دارند و برای اجرای هر یک از لوازم و تجهیزات متفاوتی استفاده می شود. نوع عایق کاری درکنار حجم کار و متراژ محیط، مهمترین عاملی است که قیمت عایق کاری ساختمان را تغییر داده و بالا پایین می کند. از جمله پرکاربردترین عایق های ساختمانی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
هزینه عایق کاری حرارتی
برای جلوگیری از اتلاف انرژی سیستم های سرمایشی و گرمایشی ساختمان در فصول مختلف سال، بهتر است از عایق کاری حرارتی استفاده کرد. امروزه با اهمیت یافتن موضوع مراقبت از منابع انرژی، عایق کاری حرارتی بیش از پیش مورد استفاده قرار می گیرد. هزینه عایق کاری دیوار ها کف ساختمان با این روش به نوع موراد و مصالح استفاده شده و متراژ محیط مورد نظر بستگی دارد. این روش بر حسب نوع اجرا به گروه های دیگر نیز تقسیم می شود که عبارت اند از:
عایق حرارتی پتویی
این نوع از عایق های حرارتی بیشتر برای موتورخانه ها و تاسیسات مورد استفاده قرار می گیرد. جنس موارد مورد استفاده در این روش معمولا از پشم شیشه و پشم سنگ می باشد. بر حسب ابعاد و مساحت موتورخانه و لوله کشی های آن هزینه عایق کاری تغییر می کند.
عایق های تزریقی حرارتی
این عایق ها از جدیدترین روش های عایق کاری ساختمان محسوب می شوند. مواد مورد استفاده در عایق کاری تزریقی از جنس رزین های پلیمری است. قیمت عایق کاری کف با این روش معمولا بیشتر از سایر روش ها می باشد.
عایق های قطعه ای حرارتی
عایق های قطعه ای شباهت زیادی به عایق های پتویی دارند. تنها تفاوت آن ها در اندازه ابعاد عایق می باشد. از عایق های قطعه ای معمولا در محیط های کوچک استفاده می شود و هزینه کمتری نیز دارد.
عایق های حرارتی پاشیدنی
مواد استفاده شده در این عایق ها با داشتن خاصیت چسبندگی با آسانی روی سطوح فیکس می شوند. فقط باید توجه داشته باشید که اجرای این عایق های باید توسط افراد حرفه ای صورت بگیرد. برای این منظور می توانید از متخصصین آموزش دیده اسپارد کمک بگیرید.
سایر عوامل موثر بر هزینه انواع عایق کاری ساختمان
همانطور که در توضیحات هر یک از انواع عایق کاری ها توضیح داده شد، تنها عامل موثر بر قیمت صرفا نوع آن نیست. از دیگر عوامل مهمی که قیمت این خدمات را دستخوش تغییر می کند، می توان به عوامل زیر اشاره کرد:
- نوع مصالح به کار رفته در عایق کاری
- محل انجام عایق کاری(سقف، کف و یا دیوارها)
- متراژ محل
هزینه عایق کاری رطوبت برای سقف و کف ساختمان
از دیگر انواع عایق های ساختمانی، می توان عایق های رطوبتی را نام برد. یکی از روش های عایق رطوبتی ایزوگام کاری سقف می باشد که همه ما با آن آشنا هستیم. بر حسب روش استفاده شده و مواد مورد نیاز هزینه عایق کاری رطوبتی ساختمان مشخص می شود. از جمله روش های مرسوم در عایق کاری رطوبتی ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:
عایق رطوبتی آرت فلکس
این عایق های پلیمری از جدید ترین روش های عایق کاری محسوب می شوند. بر همین اساس هزینه عایق کاری دیوار و یا کف ساختمان با این مواد بیشتر از سایر روش های سنتی خواهد بود. از این نوع عایق بیشتر در استخرها و سرویس های بهداشتی استفاده می شود.
عایق مایع رطوبتی
روش اجرای این نوع عایق شبیه به نقاشی ساختمان است و به وسیله قلمو یا اسپری روی سطوح مورد نظر اجرا می شود. این عایق ها علاوه بر جلوگیری از نفوذ رطوبت از بروز آتش سوزی نیز جلوگیری می کنند.
هزینه عایق کاری سنتی به روش قیر و گونی
استفاده از این روش بیشتر در گذشته رواج داشت و با توجه به خطرات ناشی از مواد استفاده شده در آن تا حدودی منسوخ شده است. امروزه به جای این روش از عایق های پیش ساخته یا همان ایزوگام ها استفاده می شود.
به خدمات عایق سازی ساختمان با قیمت مناسب نیاز دارید؟
خدمات عایق سازی ساختمان اسپارد؛ سادهتر. مطمئنتر.