متخصص نصب و راه اندازی آسانسور ساختمان (تهران و کرج)
✔️رزرو تلفنی:02145669000 ✔️متخصصین تایید شده ✔️پشتیبانی حرفهای ✔️استعلام قیمت آنلاین
نظرات مشتریان
مهدی خلیل نسب
1 خدمت انجام شده
سولماز برات زاده
۲۵ مهر ۱۴۰۳دانیال منتظری
2 خدمت انجام شده
اسعد سلطانی
۳۱ مرداد ۱۴۰۳به موقع اومدن و خیلی دقیق و درست کارشون رو انجام دادن راضی بودم ازشون
دانیال منتظری
2 خدمت انجام شده
محمد جلالیان
۲۴ آبان ۱۴۰۳نتیجه همون چیزی شد که میخواستم. در کل یک تجربه خوب از اسپارد برام رقم خورد. سپاس بابت مسئولیت پذیری اسپارد.
ابوالفضل گروسی
1 خدمت انجام شده
سمیرا عباسی
۰۹ مرداد ۱۴۰۳همه چیز بیست بود. متخصص کاملا حرفه ای، پشتیبانی کاملا پاسخگو و دریافت هزینه کاملا منصفانه.
محمد حسن وفادار
5 خدمت انجام شده
محمد مظفری
۱۴ شهریور ۱۴۰۳رفتار متخصص هم حرفه ای بود و هم بسیار با اخلاق. احترام متقابل وجود داشت که کمتر جایی میشه دید. بسیار لذت بردم.
توضیحات سرویس
قوانین نصب آسانسور ساختمان ها شامل چه مواردی است؟
نصب و راه اندازی آسانسور باید مطابق نکات قوانین خاص آن باشد. همه این قوانین برای افزایش ایمنی کاربران و جلوگیری از خراب شدن آسانسور ها وضع شده اند. فرقی نمی کند آسانسور منزل و یا شرکت شما از چه برند و در چه ابعادی است، در هر صورت باید تعدادی از از نکات ایمنی را در حین نصب در نظر داشته باشید. از آنجایی که کار نصب آسانسور بسیار تخصصی است، سپردن آن به متخصصین حرفه ای و ماهر از بروز انواع خطراتی که در ادامه مطلب فهرست شده اند جلوگیری خواهد کرد.
از جمله نکات مهم در نصب آسانسور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- فضای خالی موجود برای نصب آسانسور
- طبقات ساختمان مربوطه
- قوانین و مقررات سازمان نظام مهندسی
- مقررات مصوب آتش نشانی
- محل درب آسانسور در هر یک از طبقات
- سرعت حرکت آسانسور
- محدودیت های ساخت موتورخانه در ساختمان
- مصالح و تجهیزات به کار رفته در نصب آسانسور
نصب آسانسور از چه مراحلی تشکیل شده است؟
نصب آسانسور از 6 مرحله مختلف تشکیل شده است که در ادامه به طور مفصل به آنها اشاره کرده ایم:
1- طراحی نقشه آسانسور بر اساس ساختمان نوع آسانسور
در قدم اول متخصصینی که خدمات اسانسور را ارائه می دهند باید محیط را بررسی کرده و محل نصب یا همان چاله آسانسور را از نظر نکات ایمنی و متراژ آن چک می کنند. اگر محیط مورد نظر برای نصب آسانسور با مشکلاتی روبرو باشد، متخصصین پیشنهادات دیگری در خصوص آن ارائه می کنند در غیر این صورت نقشه آسانسور توسط تکنسین ها طراحی می شود. در واقع علت ضرورت این مسئله انجام اقدامات ضروری برای جلوگیری از هر گونه ضرر بعدی می باشد. به همین علت ما در اسپارد بهترین متخصصین حرفه ای را برای شما انتخاب کرده ایم تا خدماتی ایمن و دقیق را دریافت کنید.
نقشه آسانسور پس از انجام بررسی های لازم با استفاده از نرم افزار های مخصوص طراحی می شود. پس از طراحی متخصصین مجددا محیط را بر اساس آن بررسی می کنند. اگر هیچ مشکل فنی یا ایمنی وجود نداشته باشد، مرحله دوم از نصب آسانسور شروع می شود.
-2بررسی و آماده کردن چاله آسانسور
اقدام مهم در مرحله دوم آماده سازی ارتفاع تا سطح کف سازی شده است. برای این ارتفاع عدد استانداردی در حدود 180 سانتی متر اعلام شده است که جزو قوانین و مقررات نصب آسانسور محسوب می شود. البته این عدد می تواند بر اساس نوع آسانسور و وزنی که متحمل خواهد شد، ممکن است تغییر کند. از دیگر اقدامات ضروری در خصوص آماده سازی کف آسانسور می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- در نظر گرفتن ارتفاع لازم برای نصب قطعات ضروری در کف چاله مانند سکوی ضربه ای
- در نظر گرفتن متراژ معین برای چاله مربعی شکل آسانسور که اصطلاحا جانپناه نامیده می شود.
- تعبیه سکوی فلزی برای تعمیرکاران آسانسور در ساختمان های قدیمی و فاقد جانپناه
3- مرحله آهن کشی آسانسور
سومین مرحله ای که متخصصین خدمات اسانسور اسپارد در فرایند نصب آسانسور انجام می دهند، آهن کشی است. این مرحله برای تحمل فشار و نیرو های استاتیک و داینامیک در آسانسور اعمال می شود.
4- نصب ریل و درب آسانسور
مرحله بعدی در نصب آسانسور منازل و ساختمان ها، درب آسانسور می باشد. پیش از نصب درب باید ریل آسانسور نصب شود. ریل به صورت عمودی و موازی قرار می گیرد تا ایمنی کاربران تضمین شود. از دیگر استانداردهای نصب آسانسور می توان به رعایت فاصله کابین و درب آسانسور اشاره کرد. این نکات ایمنی از بروز هر گونه اتفاق ناگوار و خطرات جانی جلوگیری خواهند کرد.
علت تاکید ما برای کمک گرفتن از نصاب آسانسور ماهر به خاطر همین دلایل ایمنی است. مطمئن ترین خدمات نصب آسانسور را می خواهید؟ برای دریافت بهترین و ایمن ترین خدمات نصب و راه اندازی آسانسور کافی است سفارش خود را در اسپارد ثبت نمایید.
5- نصب موتور، مهمترین بخش آسانسور
نیروی لازم برای حرکت آسانسور توسط موتور آن تامین می شود، بنابراین موتور را می توان قلب آسانسور در نظر گرفت. هر گونه بی توجهی در نصب موتور آسانسور هزینه و صدمات زیان باری را در بر خواهد داشت، پس حتما برای دریافت این خدمات از ماهرترین متخصصین کمک بگیرید.
مرحله نصب موتور از مراحل کاملا فنی و تخصصی است و معمولا زمان زیادی نیز برای به اتمام رساندن آن صرف می شود. البته توجه داشته باشید که صرفا اتمام کار نصب مهم نیست، بلکه کیفیت کار، مصالح و تجهیزات به کار رفته است که از اهمیت بالایی برخوردار است.
6- مرحله سیم کشی و برق آسانسور
سیم کشی آسانسور مستقیما بر روی عملکرد آن تاثیر می گذارد، بنابراین باید این مرحله را نیز همانند نصب موتور به دقت پیگیری کرد. از جمله اقداماتی که در مرحله آخر از نصب آسانسور انجام می شود می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- نصب فلکه هرزگرد و شاسی
- نصب پاراشوت و گاورنر آسانسور
- نصب کابل های مختلف و تابلو فرمان
- نصب تجهیزات مکانیکی ضروری در عملکرد آسانسور
مهمترین نکات در نصب آسانسور چیست؟
علاوه بر طی مراحل مختلف در نصب آسانسور، باید تعدادی از نکات فنی فرعی را نیز در نظر داشت. از جمله این نکات می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- روشن بودن فضای داخلی آسانسور در تمامی ساعات
- قرار گیری پنجره های مرئی در کابین
- نصب هواکش در کابین آسانسور
- نصب سیستم ارتینگ
- وجود دیوار های ضد حریق در آسانسور
- وجود تجهیزات مبارزه با حریق در موتورخانه آسانسور
- ایجاد کردن دریچه ای با ابعاد 50 در 35 در سقف آسانسور
خدمات نصب و راه اندازی آسانسور اسپارد در چه شهرهایی فعال است؟
متخصصین نصب و راه اندازی آسانسور مجموعه اسپارد آماده اند تا خدمات نصب و راه اندازی انواع آسانسور را در استان های تهران و البرز (کرج) ارائه دهند. برای بهره مندی از این خدمات کافی است درخواست خود را به صورت آنلاین به ثبت برسانید و منتظر بمانید تا متخصصین ما قیمت های پیشنهادی خود را اعلام نمایند. به این ترتیب می توانید با مقایسه قیمت های پیشنهادی و انتخاب بهترین گزینه، از این خدمات در هر نقطه از محل زندگی تان (در تهران و کرج) استفاده کنید.
اینقدر خوب کار کردن، که من کمتر جایی دیده بودم. کیفیت عالی بود و دستمزدی که دادم نوش جونشون.