همانطور که از نامش پیداست، نماشویی ساختمان از جمله خدمات ساختمانی است که ظاهری نو و تازه به ساختمان میبخشد. با وجود آلایندههای مختلف، دوده و گرد و غبار نمای ساختمانها به شدت تحت تاثیر این آلودگیها قرار میگیرند و آسیب خواهند دید. با کدر شدن سنگهای نما و کثیف شدن شیشههای خارجی، جذابیت اولیه ساختمان نیز از بین میرود. به غیر از ساختمانهای مسکونی، نماشویی در ساختمانهای اداری اهمیت دوچندانی پیدا میکند چرا که ظاهر ساختمان برای مشتریان و همکاران تجاری شما در اولین دیدار اهمیت فراوانی دارد.
بنابراین نماشویی، سرویسی کاملا کاربردی و مهم است. اما نگران هزینه نماشویی نباشید. تعرفه نماشویی به عوامل مختلفی مانند متراژ، ارتفاع و نوع نما بستگی دارد و در نهایت هزینهای کاملا منصفانه پرداخت خواهید کرد.
آنچه در این مطلب میخوانید:
روش شستشو در هزینه نماشویی موثر است
بسته به نوع نما و میزان کثیفی آن، متخصص نماشویی از روشهای مختلفی برای شستشوی نما استفاده میکند:
نماشویی با واترجت
نماشویی با واترجت بدون نیاز به نصب داربست و با راپل هم انجام میشود. به کمک دستگاه واترجت آب با فشار زیاد روی سطح نما اسپری میشود و سطوح آجری، سنگی و سیمانی کاملا تمیز خواهند شد. دستگاه واترجت انواع مختلفی دارد:
- واترجت آب گرم
- واترجت آب سرد
- واترجت بنزینی
- واترجت مرکزی
- واترجت موتور بنزینی
نماشویی دستی
نماشویی دستی بیشتر برای ساختمانهایی با متراژ نمای پایین و نماهای صاف و صیقلی مانند شیشه و کامپوزیت کاربرد دارد. در این روش متخصص نماشویی با استفاده از راپل روبهروی نما قرار گرفته و به کمک شویندههای مخصوص نما را تمیز میکند. بدیهی است این روش برای شستشوی آلودگیهای عمقی نما مناسب نیست.
متراژ و ارتفاع ساختمان
هر چه متراژ نما بیشتر باشد، هزینه هر واحد شستشو کاهش پیدا میکند اما طبیعتا هزینه کل افزایش مییابد. در مورد ارتفاع نیز مواردی مانند تعداد طبقات، نحوه دسترسی به پنجرهها و یا وجود موانعی مانند سیم برق یا نرده، کار را سختتر میکند و بالطبع روی هزینه نهایی تاثیر میگذارد.
میزان آسیبدیدگی نما و نیاز به ترمیم
در سرویس نماشویی فقط شستشوی نما انجام نخواهد شد. یک نیروی کاربلد و حرفهای نماشویی قبل از شستشو، وضعیت نمای ساختمان را به دقت بررسی میکند و در صورت نیاز عملیات ترمیم نما را انجام میدهد. ممکن است سنگهای نما به پیچ و رولپلاک نیاز داشته باشند تا در حین شستشو سقوط نکنند و یا ممکن است حفرههایی در نما ایجاد شده باشد که نیاز به ترمیم و رزینکاری دارند. هرچه میزان آسیبدیدگی نما بیشتر باشد، هزینه کل سرویس نماشویی نیز افزایش پیدا خواهد کرد.